PLASTIKS.cz

Hlavni stranka | Otazky | Kontakty
(+421) 903-276381
Slovensko  český 

Katalog výrobku

Blog / Novinky

Hlasovat

.

Blog / Novinky RSS 2.0

Vážení zákazníci, oznamujeme Vám že

Vážení zákazníci, oznamujeme Vám že od nového mesiaca (Apríl 2016) sa mení/zvyšuje cena na vybrané výrobky z našej ponuky a to 1. kategória cenovky (vrátane PETG a aj Plexiskla).

Nová webová stránka pro území Španelska

Vážený zákazníci, chceme Vás informovat o to že naše společnost otevřela novou webovou stránku na území Španělska. Na této webové stránce najdete spoustu výrobků z plastu, plastové desky, mnoho nových výrobků z plexiskla. Upozorňujeme Vás že naše společnost vyrábí výrobky jako například, plastové krabice, stojany na menu, Cenovky z plastu, Plexisklové stojany na obuv, Stojánky na mobilní telefony, závěsné štítky z plastu a mnohé jiné výrobky. Výrobky dokážeme na přání našeho zákazníka potisknout logem dle jeho vlastního výběru

Představujeme Vám novou kategorii na stránce! Nazývá se Řezání plastu - Jak řezat plexisklo: ruční řezání plexiskla

Na naší stránce Vám představujeme novou kategorii v sekci : Plexisklo , druhy plexiskla , lepení plexiskla , řezání plexiskla . Nová kategorie nese název : Řezání plastu - jak řezat plexisklo : ruční řezání plexiskla . V této části článku máme pro Vás zajímavé a důležité informace o způsobech ručního řezání plexiskla . V článku se dozvíte jak se dají využívat nože , přímočaré pily , ruční pily a gilotiny při ručním řezání plexiskla a různé způsoby řezání plastového materiálu.

Otevřená nová zajímavá téma: Řezání plastů - Jak řezat plexisklo

Představujeme Vám zcela novou podkategorii Řezání plastů - Jak řezat plexisklo. V tomto článku se dozvíte spoustu nových informací a poznatků ze světa plastu. V článku se můžete dočíst o druzích řezání plexiskla (laserové řezání, řezání frézou, řezání kotoučovou pilou) i o strojích které jsou potřebné k řezání plexiskla. Postupně budeme přidávat články o tomto tématu.

Představujeme Vám novinku na stránce! Kompletně nový popisný text ke kategorii číslo 1. Plexi stojan typu L, pultové stojánky, stojany na letáky

Vážený návštěvníci webstránky Plastiks sro, chtěli bychom Vám oznámit jednu změnu která nastala na našem webu. V kategorii číslo 1. Plexi stojan typu L, pultové stojánky, stojany na letáky jsme vylepšili úvodní text kategorie který popisuje o jaké výrobky se jedná jejich charakteristiku ale i postup výroby. Věříme že Vás tato novinka zaujme, získáte nové poznatky a zkušenosti. Text bude postupně doplňován do všech našich kategorií postupně.

Nové výrobky v kategorii 14. Stojánky na obuv jsme přidali právě dnes. Navštivte naše webové stránky a vyberte si z bohaté kolekce výrobků, které nemají konkurenci. Stačí kliknout na link níže. Pokud máte zájem stante se našimi fanoušky na Facebooku a podpořte nás!

Novinka! Do kategorie 14 stojany na obuv byly doplněných více než 10 nových výrobků. Stojany z plastu slouží na odkládání obuvy ať už v domácnosti nebo v podnikání / obchodě. Můžete je umístit na libovolné místo, ale vždy upoutají pozornost. Do této kategorie jsme navíc zařadili i výrobky které jsou navrženy tak, aby se daly umístit na speciální lamelovou stěnu v níž jsou vytvořeny drážky podobné kolejnicím do kterých stojan pohodlně a Prostě zasunete a používáte. Pro zlepšení Vašeho podnikání stačí pořídit si takové stojany. Obuv na tokomto stojanu z plexiskla vynikne a zlepší tržbu naší firmě. Výrobky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů Plexiglass a PETG. Pro více informací navštivte naši webovou stránku.

Představujeme Vám, novou kategorii na naší webové stránce která má informovat užitečnými a přesnými informacemi o výrobě plexiskla a jeho řezání a také o lepení plexiskla ale i další zajímavé informace. Stačí kliknout na link níže.

Vážení zákazníci, představujeme Vám novou kategorii na naší web stránce, má název Plexisklo - typy plexiskla, řezání plexiskla, lepení plexiskla. V této sekci stránky získáte důležité a zajímavé informace, dovednosti, které Vám pomohou objasnit Vaše otázky ohledně historie, prvotní výroby plexiskla, obrábění, procesu výroby, jeho vlastnosti, jak rozeznat lité plexisklo a jak poznat plexisklo extrudované, jeho chemické složení a další zaujimave témata . Navštivte náš web klikněte na link a dozvíte se něco nového!

V následující části Vám dodáme užitečné informace o řezání plexiskla a další podkategorie lepení plexiskla. V těchto článků najdete všechny potřebné odpovědi na Vaše otázky. Dozvíte se jakými způsoby lze řezat a lepit plexisklové desky.Kategorie se bude postupně rozšiřovat o nové zajímavé fakta a informace ze světa plexiskla

Nové Výrobky v kategorii 9.stojany na menu a kategorii 10. vizitky

Vážení zákazníci, naše portfolio výrobků se rozšiřuje, chceme Vám představit další nové výrobky v kategorii 9.stojany na menu a kategorii 10. vizitky. Pokud budete mít zájem navštítve naše stránky a zobrazte obě kategorie.

Stojany na menu a nápojové lístky jsou široce používány kavárnami, restauracemi a bary. Pokud mate zájem o nějaký výrobek ale nemůžete ho najít na naší internetové stránce, pošlete nám objednávku a my ho ochotně vyrobíme pro Váš dle Vašich výkresů a náčrtů. Výrobky najdete na těchto odkazech níže. Stačí si vybrat.

http://www.plastiks.cz/sk/category/stojany-typu-t/

Dále jsme pro Vás připravili uplne nove vyrobky v kategorii 10. Vizitky. V dnešní době je takový stojánek na vizitky velmi vyhledávaný a potřebný pro vaše podnikání, šetří čas a vaše vizitky jsou ihned po ruce. Stojany na vizitky jsou základním prvkem pro všechny typy kanceláří, bank, hotelů, obchodů, restaurací av mnoha jiných odvětvích. Výrobky najdete na těchto odkazech níže. 


http://www.plastiks.cz/sk/category/stojanky-na-vizitky/

Nové výrobky v kategorii 17! Stojánky na kosmetiku, představujeme Vám nové druhy stojanů z kategorie 17!Výrobky z plexiskla oživí Vaši prodejnu kosmetiky, drogerie, popřípadě jiné obchodní nebo prezentační prostory

Nové výrobky v kategorii 17! Stojánky na kosmetiku, představujeme Vám nové druhy stojanů z kategorie 17! Pokud budete mít zájem navštivte naši kategorii ve které vystavujeme stojany na kosmetiku a zobrazte naše nové výrobky z našeho portfólia.http://www.plastiks.cz/sk/category/stojanky-na-kosmetiku/

  Výrobky z plexiskla oživí Vaši prodejnu kosmetiky, drogerie, popřípadě jiné obchodní nebo prezentační prostory. Různé tvary a typy, dle Vašich přání. Možnost potisku loga firmy na stojany. Stačí nás kontaktovat v sekci kontakty. http://www.plastiks.cz/sk/auxpage_telefony/

Nové výrobky v kategorii 19. hlasovací urny! Představujeme nové typy hlasovacích uren s možností výroby i v červené barvě!Dále představujeme novou kategorii výrobků 25. Stojany z plexiskla různé výrobky

Vážený zákazníci dnes jsme přidali nové výrobky do kategorie číslo 19. hlasovací urny nyní is možností výroby v červené barvě nebo černé/ bílé! Také máte možnost vkládat do těchto schránek informační materiály. Pokud máte zájem navštivte naši web stránku

Vážení Zákazníci dále, naše stránka představuje pro Vás novou kategorii výrobků a to: Stojany z plexiskla - různé výrobky v této kategorii se nacházejí například stojany na hodinky, peněženky , stojany na nože, břitvy, rukavice z plexiskla.

  1   2   další >>